facebook

Набори садових меблів зі штучного ротангу – найкраще співвідношення ціни та якості

Набори садових меблів зі штучного ротангу – найкраще співвідношення ціни та якості

Набір садових меблів – незамінний елемент кожної альтанки чи саду. Він дозволяє комфортно відпочивати на свіжому повітрі. Якщо ви любите влаштовувати пікніки та любите поїсти на свіжому повітрі, вам обов'язково потрібно купити комплект садових меблів, що складається з:

  • столу;
  • стільців;
  • дивани з подушками.

Є багато місць, де можна розмістити комплект меблів, наприклад, альтанка, тераса, сад, балкон.

Чому варто купити комплект садових меблів із техноротангу?

Комплекти садових меблів найчастіше виготовляються з натурального ротанга, техноротангу та дерева. У кожного матеріалу є свої плюси та мінуси. У нашому кліматі найкраще працюють комплекти садових меблів із техноротангу.

Комплект меблів з ротанга стійкий до погодних умов та механічних пошкоджень. Він прослужить довгі роки, не втративши своєї естетичної та функціональної цінності.

Чому варто купити комплекти ротангових меблів від нашої компанії?

У нашій пропозиції представлений величезний вибір комплектів садових меблів із техноротангу найвищої якості. У нашому асортименті представлені комплекти меблів на будь-який смак за вигідними цінами.

Майже кожен комплект оснащений подушками для ще більшого комфорту. Ми завжди ставимо потреби клієнта на перше місце, тому забезпечуємо найвищий рівень сервісу.

Комплекти садових меблів з техноротангу: переваги

Штучний ротанг – один із найміцніших матеріалів, що використовуються для виробництва меблів. Він стійкий до погодних умов та механічних пошкоджень. Завдяки цьому він не потребує щоденного догляду та регулярного просочення. Техноротанг не вбирає воду, тому комплекти для відпочинку можна залишати в саду цілий рік.

На відміну від дерева, садові меблі з техноротангу не потребують догляду, а забруднення слід видаляти лише спеціальними засобами. Просто протріть пляму вологою ганчіркою. Садові меблі з техноротангу радуватимуть своїх власників довгі роки.

Комплект садових меблів для балкону

Ті, у кого є балкон або тераса, також зможуть насолодитися функціональністю та красивим зовнішнім виглядом садових меблів. На невеликих балконах можна розмістити 2-, 4- та 6-місні садові комплекти, а на великих балконах – 8- та 10-місні комплекти або на більшу кількість місць, що складаються з дивана, оснащеного подушками, крісел та столу.
Матеріал, з якого виготовлені терасові меблі, повинен відповідати кільком умовам. Балконні меблі повинні бути стійкими до сонячного світла та інших погодних умов, не вбирати воду і т.д. Можна з упевненістю сказати, що техноротанг - ідеальний матеріал для виготовлення терасових комплектів.