facebook

Чому варто вибрати столи зі штучного ротанга для саду, будинку чи ресторану?

Чому варто вибрати столи зі штучного ротанга для саду, будинку чи ресторану?

Стіл – незамінний елемент будь-якого домашнього та садового інвентарю. Він дозволяє комфортно обідати, а також виконує декоративні функції. При виборі столу варто звернути увагу на кілька факторів. Одним із них є матеріал, з якого виготовлено виріб.

Чому варто вибрати ротангові столи для саду, будинку чи ресторану?

Техноротанг відрізняється міцністю та довговічністю. Цей матеріал, що імітує натуральне переплетення натурального пальмового ротанга, часто використовується для виробництва садових меблів завдяки:

  • високої стійкості до механічних ушкоджень;
  • стійкості до дії ультрафіолету;
  • простоті догляду та очищення.

Садові меблі з техноротангу чудово підійдуть для інтер'єру як для тераси або балкона, так і для альтанки. Цей матеріал має унікальні естетичні та функціональні якості, тому підходить для будь-якої ідеї оформлення.

Столи з техноротангу не тільки красиві, а й дуже практичні. Завдяки високій міцності матеріалу садові меблі з техноротангу збережуть свій первісний вигляд на довгі роки і не вимагатимуть серйозних вкладень. Завдяки високій стійкості до погодних умов, як мороз, сонячна радіація, дощ, волога, стіл з техноротангу можна сміливо розміщувати навіть на повністю відкритій терасі або в саду.

Чому варто купити ротангові столи у нас?

У нашій пропозиції представлений великий вибір меблів із техноротангу найвищої якості. Оригінальні столи різних кольорів стануть ідеальним рішенням для саду, ресторану чи вітальні. Садовий стіл з техноротангу з елегантною скляною стільницею простий у догляді та стійкий до пошкоджень.

Крім столів в асортименті є стільці, дивани, лавки та готові комплекти меблів. Широкий асортимент товарів для саду дозволяє кожному вибрати те, що йому до вподоби. Наші меблі відрізняються оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Як вибрати стіл із техноротангу?

Меблі з техноротангу можуть бути виготовлені з різних видів техноротангу. Існує два основних типи плетіння: плоска та кругла. Перший тонший за другий і тому дешевше. Плоска тасьма з техноротангу характеризується середньою стійкістю до погодних умов та механічних пошкоджень. Тому, купуючи крісла та столи з техноротангу для саду, краще вибирати меблі із круглого плетіння. Цей набір прослужить вам довгі роки.